|
Nu esti logat.
Cadou 8 martie + moral catre pamant :|-5#77 2009-03-09 18:27:22
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|draga mea, tu ai inceput sa`ti denigrezi prietenu si sa`l faci cu ou si cu otet... ba ca nu te alinta, ca nu`ti aduce cadouri, ca il enrveaza tot ce zici, ca ti`a rupt nush`ce deget...ca te`a facut urata si tot ce ai mai zis tu pe aici ! si tzi s`a raspuns in consecinta` #78 2009-03-09 18:33:49
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|Britney,tu sti foarte bine cum e el,de cand se poarta asa..si cum e relatia voastra,dak nu iti convine ceva spune'i asta..tu in situatia asta ai mai multe posibilitati..prima ar sa accepti felul in care se poarta cu tine cu speranta k se va schimba vreodata..poate o va face poate nu..,a 2 a sa te porti si tu la fel cum o face si el..asta ducand poate din rau in mai rau..sau cine stie nu o sa-i convina sa-l faci urat si slab etc..si o sa-i spui si tu "aaa,nu-ti convine? da nici mie asa k nu imi mai spune asta"..sau ai putea sa pui piciorul in prag si sa-i spui k dak nu ii convine cum esti sa-si caute una grasa si frumoasa si pa..sa vada k esti sigura pe tine si k poate sa te piarda dak nu isi revizuieste comportamentul. Come to the dark side...we have cookies.. Offline #79 2009-03-09 18:34:19
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|Hai mai skumpi, ca nu cred ca se simtea nici ea asa deranjata daca nu era intr-o perioada mai sensibila, ar trebui sa intelegem, ca toate avem perioade cand unele chestii le luam prea personal si prea dramatic.. Ultima oara a fost editat de un_gandacel (2009-03-09 18:36:13) Offline #80 2009-03-09 18:42:40
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|sunt eu nebuna sau raspunsul normal la intrebarea "Sigur nu ma folosesti?" ar fi mai degraba: "Cum poti sa crezi asa ceva? Normal ca nu te folosesc! Ce te face sa crezi ca te-as folosi?" sau oricum, dar nu "esti urata si slaba, dar eu te iubesc asa cum esti" .... pt mine una asta se traduce ceva gen: "vezi ce om bun sunt eu ca tu esti urata si slaba, dar eu te iubesc asa cum esti, deci vezi? ai grija ca uite ce baiat bun sunt eu!" nu stiu, mie mi se pare ca tu stai cam prost cu increderea in tine, iar el stie asta si profita......asta e parerea mea! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #81 2009-03-09 18:42:42
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|pai asta era ideea Publicitateloading...
#82 2009-03-09 18:52:54
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|
ai cerut pareri,le-ai primit Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-03-09 18:54:58) They can because they think they can. Offline #83 2009-03-09 18:58:04
Pana la urma noi nu avem de unde sa stim cu ce ton si mimica i-a spus astea.. sa fiu intrebata dupa 2 ani jumate de relatie dk sigur nu-l folosesc.. cred ca nu-mi mai ardea sa fiu amabila si sa-l asigur de dragostea mea.. probabil il luam la misto, asta daca eram intr-o dispozitie buna, ca daca nu cred ca-l bateam Offline #84 2009-03-09 19:01:14
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|pana la urma care era scopul topicului? ca din cate ai scris, pana la urma nu te mai deranjeaza nimic la el Offline #85 2009-03-09 19:02:47
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|nu stiu ce sa zic......ai dreptate cu tonul si cu mimica, dar daca ar fi fost o vorba spusa in gluma...nu si-ar fi dat si ea seama imediat si ar fi ras si ea? de ce a mai venit sa se planga pe forum? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #86 2009-03-09 19:02:57
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|Britney În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #87 2009-03-09 19:05:04
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|fetelor nu mai fiti rautacioase..asa e nici ea nu prea stie ce vrea.."da-mi un sfat da nu-mi spune sa ma despart d el"..ce mai e de zis..decat sa stai cu el,vb cu el..se schimba bine..nu..asta e.. Come to the dark side...we have cookies.. Offline #88 2009-03-09 19:08:16
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|Are dreptate Taisha... nu prea mai are topicul sens din moment ce ea si-a rezolvat problema.. Offline #89 2009-03-09 19:47:52
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|mai...si al meu uneori imi mai zice: esti urata sau vai ce fund mare ai..ti se vede celulita putin..etc dar le zice in gluma. chiar daca la inceput ma deranjau, dupa vreun an am inceput sa ma obisnuiesc(avem 2 ani acum ) acum stiu ca glumeste si ne mai "jignim" asa din cand in cand dar nu cred ca as suporta sa-mi zica serios asa ceva... Offline #90 2009-03-09 20:19:43
Skumpi, ti-am mai explicat cu frumosul ca nu e ok ca atunci cand cineva intra pe forumul asta cu o problema sa ii raspunzi ironic, ca e fix ultimu lucru de care are nevoie omul in momentele alea. Credeam atunci ca m-ai inteles, dar vad ca acum o luam de la capat. #91 2009-03-09 20:34:55
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|o sa le pastrez` #92 2009-03-10 12:26:38
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|britney.. noi nu iti spunem ca esti mica in sensu de vai nu stii nimic. dar chiar esti mica, in sensul ca tu crezi ca tot ce zboara se mananca, crezi ca il poti schimba ca sa fie bine intre voi, crezi ca daca tu te porti frumos si treci peste chestiile astea, el va intelege si ii va parea rau si nu se vor mai repeta.. Offline #93 2010-03-06 22:29:59
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|poate nu e chiar topicul potrivit, dar e singurul cu numele "8 martie" V., soarele si luna Offline #94 2010-03-06 22:43:59
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|Pe data de 8 martie 1911, in orasul Manhattan, peste 100 de femei care lucrau Offline #95 2010-03-06 22:45:49
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|Nu stiu daca te ajuta cu ceva,nu stiu nici macar daca tot ce scrie aici e adevarat,dar chiar azi am gasit asta pe un forum: Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|