homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cadou 8 martie + moral catre pamant :|-5

#77 2009-03-09 18:27:22

skumpi
Vizitator

Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|

draga mea, tu ai inceput sa`ti denigrezi prietenu si sa`l faci cu ou si cu otet... ba ca nu te alinta, ca nu`ti aduce cadouri,  ca il enrveaza tot ce zici, ca ti`a rupt nush`ce deget...ca te`a facut urata si tot ce ai mai zis tu pe aici ! si tzi s`a raspuns in consecinta`
de`acum inainte, cand postezi pe un forum PUBLIC asteapta`te si la opinii pro...si contra` wink

#78 2009-03-09 18:33:49

Little_princess
Full member
De la: Bucharest...
Inregistrat: 2008-11-03

Britney,tu sti foarte bine cum e el,de cand se poarta asa..si cum e relatia voastra,dak nu iti convine ceva spune'i asta..tu in situatia asta ai mai multe posibilitati..prima ar sa accepti felul in care se poarta cu tine cu speranta k se va schimba vreodata..poate o va face poate nu..,a 2 a sa te porti si tu la fel cum o face si el..asta ducand poate din rau in mai rau..sau cine stie nu o sa-i convina sa-l faci urat si slab etc..si o sa-i spui si tu "aaa,nu-ti convine? da nici mie asa k nu imi  mai spune asta"..sau ai putea sa pui piciorul in prag si sa-i spui k dak nu ii convine cum esti sa-si caute una grasa si frumoasa si pa..sa vada k esti sigura pe tine si k poate sa te piarda dak nu isi revizuieste comportamentul.

big_smile Come to the dark side...we have cookies..lol

#79 2009-03-09 18:34:19

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

Hai mai skumpi, ca nu cred ca se simtea nici ea asa deranjata daca nu era intr-o perioada mai sensibila, ar trebui sa intelegem, ca toate avem perioade cand unele chestii le luam prea personal si prea dramatic..

acum sper sa nu ma certe careva, dar replicile tale desi au fost mai putin diplomatice, ar fi trebuit sa-i fie cele mai folositoare, sa-si dea seama ca ori ea exagereaza in ceea ce povesteste ori chiar e intr-o relatie fara care i-ar fi mai bine.

Ultima oara a fost editat de un_gandacel (2009-03-09 18:36:13)

#80 2009-03-09 18:42:40

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

sunt eu nebuna sau raspunsul normal la intrebarea "Sigur nu ma folosesti?" ar fi mai degraba: "Cum poti sa crezi asa ceva? Normal ca nu te folosesc! Ce te face sa crezi ca te-as folosi?" sau oricum, dar nu "esti urata si slaba, dar eu te iubesc asa cum esti" .... pt mine una asta se traduce ceva gen: "vezi ce om bun sunt eu ca tu esti urata si slaba, dar eu te iubesc asa cum esti, deci vezi? ai grija ca uite ce baiat bun sunt eu!" nu stiu, mie mi se pare ca tu stai cam prost cu increderea in tine, iar el stie asta si profita......asta e parerea mea!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#81 2009-03-09 18:42:42

skumpi
Vizitator

pai asta era ideea smile
sa vada dincolo de cuvinte...
ca nu`s eu genu sa`mi bat joc de nimeni si nu ma bucura suferinta nimanui...
da cateodata mai avem nevoie de un dush rece sa ne trezim la realitate... mie imi place sa le ofer lol

intr`adevar cand sunt nervosi avem tendinta de a exagera... dar atunci cine e de vina... noi ca n`am inteles k ea "exagereaza" si i`am zis sa se desparta sau ea ca nu a stiut sa puncteze exact ce o supara ? nustiu

Publicitate

loading...

#82 2009-03-09 18:52:54

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Britney a scris:

ok se pare ca am cam mult de scris si asta nu e bine ca ma doare degetul big_smile    incep prin a spune ca ironiile voastre nu ma ajuta , la fel si superioritatea voastra  hmm  Am o intrebare : Il cunoasteti ?  raspund eu ? de fapt va las pe voi la chestia asta sunt cam confuza am impresia ca-l cunoasteti foarte bine. Era vb cred ca pe prima pagina ma intreba o tipa ca doar asta e problema ? da doar asta e problema.Spunea cineva mai sus un pic ca eu chiar cred ca a spus-o ca sa evidentieze chestia asta .Da chiar cred si-ti spun si de ce pt ca i-am pus eu o intrebare idioata (din pacate imi trec foarte multe idei prin cap mai nou si majoritatea iritabile pt ceilalti) care suna cam asa : Sigur nu ma folosesti si atunci a spus faza . Ieri mi-a zis ca nu poate spune ca e un lucru sau cineva frumos fiindca in ochii celorlalti poate nu e ... si el chestia asta o zicea in general , dar pt el sunt frumoasa si desteapta .... si faptul ca ma iubeste si nu are de gand sa caute pe alta e cel mai important lucru . Nu inteleg de ce toate recurgeti la despartire cand de fapt se poate face ceva . E mult mai usor sa cauti din start pe cineva perfect decat sa-l faci TU sa fie perfect ... da , stiu.Mie nu-mi place sa aleg calea usoara wink BTW ... am primit trandafiri de 8 martie de la el wink si inca ceva .... daca ati fi citit cu atentie posturile mele ati fi vazut ca am spus "nu mai suport pe nimeni in jurul meu" ... am devenit oarecum cam iritata si totodata iritanta pt cei din jur .... cred ca fac alergie la oameni.faza cu degetu ... si-a cerut de multe ori iertare pt asta .... adevaru-i ca in momentul ala si eu m-am tras nush cum si poc neutral  in fine . e totul bine .... sper sa nu mai vad posturi de genul "desparte-te de el " , "ii mica nu stie " , "te compatimesc" , "bla bla ...." ati prins ideea . Multumesc !
P.S. Aduceti-mi aminte pentru ce s-a infiintat forumul acesta si de obicei forumurile ce scop au ! wink thanks

ai cerut pareri,le-ai primit wink
iar atitudinea ta fata de el e f schimbatoare,la inceput il descriai intr-un fel iar acum ii iei apararea.
daca speri sa nu mai vezi posturi cum ai vazut pana acum,atunci de ce ne-ai mai cerut parerea?
vad k dak ti se spune ceva replica ta este ca nu mai vrei sa auzi asa ceva

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-03-09 18:54:58)

They can because they think they can.

#83 2009-03-09 18:58:04

un_gandacel
Full member

dea_di a scris:

sunt eu nebuna sau raspunsul normal la intrebarea "Sigur nu ma folosesti?" ar fi mai degraba: "Cum poti sa crezi asa ceva? Normal ca nu te folosesc! Ce te face sa crezi ca te-as folosi?" sau oricum, dar nu "esti urata si slaba, dar eu te iubesc asa cum esti" .... pt mine una asta se traduce ceva gen: "vezi ce om bun sunt eu ca tu esti urata si slaba, dar eu te iubesc asa cum esti, deci vezi? ai grija ca uite ce baiat bun sunt eu!" nu stiu, mie mi se pare ca tu stai cam prost cu increderea in tine, iar el stie asta si profita......asta e parerea mea!

Pana la urma noi nu avem de unde sa stim cu ce ton si mimica i-a spus astea.. sa fiu intrebata dupa 2 ani jumate de relatie dk sigur nu-l folosesc.. cred ca nu-mi mai ardea sa fiu amabila si sa-l asigur de dragostea mea.. probabil il luam la misto, asta daca eram intr-o dispozitie buna, ca daca nu cred ca-l bateam lol

Nu cred ca baiatul e asa rau cum reiese din ce a spus ea, daca era asa nu cred ca statea cu el 2 ani, iar daca ar fi stat in conditiile ale, pana acum era obisnuita sa-si bata joc de ea, nu ar fi mirat-o ca se poarta asa.
De cand slaba a ajuns insulta? lol Ce n-as da sa ma insulte lumea asa rotfl Eu m-am umplut de mandrie cand mi s-a zis ca se inteapa omu in oasele mele  rodnar  visslar

#84 2009-03-09 19:01:14

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

pana la urma care era scopul topicului? ca din cate ai scris, pana la urma nu te mai deranjeaza nimic la el

#85 2009-03-09 19:02:47

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti

nu stiu ce sa zic......ai dreptate cu tonul si cu mimica, dar daca ar fi fost o vorba spusa in gluma...nu si-ar fi dat si ea seama imediat si ar fi ras si ea? de ce a mai venit sa se planga pe forum?
ma rog....hmm

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#86 2009-03-09 19:02:57

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Britney

eu atat iti spun.ca situatia ta, din afara, o vedem altfel decat tine.e si normal ca i iei apararea, poate ai postat intr un moment de nervi si ai spus tot ce aveai pe suflet..
ca multe din noi, ai cerut o parere si dupa cum vezi ai primit multe..Fa diferenta..ti se ofera o parere, un sfat..asta nu inseamna ca trebuie sa tii cont de el.tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci.din moment ce ai cerut pareri si ai facut publica situatia ta, trebuia sa te astepti la pareri impartite.Daca stii foarte bine cum e el, il cunosti foarte bine, de ce ai mai postat povestea ta?
ai cerut un sfat si ai primit.nu trebuie sa judeci pe nimeni pt vorbele sale.daca nu vrei sa deschizi ochii., tine i inchisi.

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#87 2009-03-09 19:05:04

Little_princess
Full member
De la: Bucharest...
Inregistrat: 2008-11-03

fetelor nu mai fiti rautacioase..asa e nici ea nu prea stie ce vrea.."da-mi un sfat da nu-mi spune sa ma despart d el"..ce mai e de zis..decat sa stai cu el,vb cu el..se schimba bine..nu..asta e..
dak tineti minte asa a fost si la topicul andrulinei..unele fete l-au "jignit" pe prietenul ei..si apoi situatia s'a schimbat cand ea sa decis sa-i mai dea o sansa..si a inceput sa-i gasesca scuze si sa-i ia aparatea...asa e si in situatia d fata!

big_smile Come to the dark side...we have cookies..lol

#88 2009-03-09 19:08:16

un_gandacel
Full member

Are dreptate Taisha... nu prea mai are topicul sens din moment ce ea si-a rezolvat problema..
Am rezolvat-o si eu pe a mea... ca m-a lasat singura de 8 martie lol  al meu e anti sarbatorirea unor lucruri la date fixe, la gramda cu restu lumii lol pana la urma, nu stiu de ce m-am suparat pe el, ca aproape la fiecare intalnire face ceva care-mi arata ca ma apreciaza si iubeste.... mai bine sa faca asta de fiecare data cand ne vedem si sa omita 8 martie decat invers. big_smile

#89 2009-03-09 19:47:52

deea03
Full member

mai...si al meu uneori imi mai zice: esti urata sau vai ce fund mare ai..ti se vede celulita putin..etc rotfl dar le zice in gluma. chiar daca la inceput ma deranjau, dupa vreun an am inceput sa ma obisnuiesc(avem 2 ani acum tongue )  acum stiu ca glumeste si ne mai "jignim" asa din cand in cand dar nu cred ca as suporta sa-mi zica serios asa ceva...

#90 2009-03-09 20:19:43

persifona
Vizitator

skumpi a scris:

persifona a scris:

skumpi a scris:

asa Britney.. lupta pt relatia asta... pupa`i picioarele dak poti rotfl

Skumpi, te-am mai rugat, nu mai vorbi asa!!!
Pe cuvant ca data viitoare luam masuri, ca nu e prima atentionare neutral

pai ce am facut ?
am jignit`o ?
am etichetat`o ?
smile
era doar o parere...prea sincera  chicot

Skumpi, ti-am mai explicat cu frumosul ca nu e ok ca atunci cand cineva intra pe forumul asta cu o problema sa ii raspunzi ironic, ca e fix ultimu lucru de care are nevoie omul in momentele alea. Credeam atunci ca m-ai inteles, dar vad ca acum o luam de la capat.
Pastreaza-ti parerile prea sincere si dusurile reci pt tine, aici vorbeste omeneste, ca fetele vin aici si-si expun problemele ca sa fie sfatuite, nu pentru a fi luate peste picior.

#91 2009-03-09 20:34:55

skumpi
Vizitator

o sa le pastrez` wink

#92 2009-03-10 12:26:38

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

britney.. noi nu iti spunem ca esti mica in sensu de vai nu stii nimic. dar chiar esti mica, in sensul ca tu crezi ca tot ce zboara se mananca, crezi ca il poti schimba ca sa fie bine intre voi, crezi ca daca tu te porti frumos si treci peste chestiile astea, el va intelege si ii va parea rau si nu se vor mai repeta..
si iti spunem ca esti mica pt ca si noi am avut varsta ta si credeam exact aceleasi lucruri ca si tine, dar viata (ohoo si cate mai avem de experimentat si invatat si de acum inainte) ne-a aratat ca nu e chiar asa.
si noi, sperand ca putem schimba o persoana si punandu`ne toata puterea in chestia asta.. am avut de suferit si am ajuns la concluzia ca o persoana nu se schimba (cu f mici exceptii)..
da, daca erai cu el de cateva luni spuneam sa incerci sa-l cunosti mai bine, sa dai sanse relatiei asteia, sa incerci diferite variante..
dar tinand cont ca sunteti de destul timp impreuna.. am spus ce am spus pana acum...
si nici macar nu am zis sa va despartiti.. eu spun doar sa te gandesti cati nervi ai.. si sa accepti si varianta ca POATE vei lupta degeaba.. si sa te gandesti...tu..in sinea ta.. daca merita timp, nervi, sanatate, neuroni, sentimente, suferinta.. aruncate pe geam. daca accepti si varianta ca se poate sa nu reusesti sa fie bine, si iti asumi toate astea si crezi ca merita.. e ok.. numa tu stii.. nu noi

hjarta

#93 2010-03-06 22:29:59

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

poate nu e chiar topicul potrivit, dar e singurul cu numele "8 martie"  tongue
am mare nevoie de putin ajutor, fetelor. trebuie sa fac pt luni o prezentare despre cum a ajuns 8 martie sa fie sarbatorit pe plan international. bineinteles ca n-am gasit nimic pe net...ca de obicei. "goagal" asta cred ca ma uraste foarte tare, mereu am fost nevoita sa apelez la altii cand aveam nevoie de anumite informatii lol

nici nu prea stiu exact ce mi-ar trebui...profu' a spus doar ce am scris si eu mai sus: "prezentare despre cum a ajuns 8 martie sa fie sarbatorit pe plan international", atat neutral . daca stiti vreun site sau aveti vreo informatie ceva, mi-ar fi de mare ajutor smile

bebe V., soarele si luna

#94 2010-03-06 22:43:59

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

Pe data de 8 martie 1911, in orasul Manhattan, peste 100 de femei care lucrau
intr-o intreprindere textila au murit in timp ce organizau o greva, cerand
imbunatatirea conditiilor de siguranta si de sanatate la locul lor de munca, si
protestand impotriva salariilor mici.
Se stie ca stapanii fabricii incuiasera usile pentru ca muncitoarele sa nu poata
vorbi cu femeile sindicaliste. Cladirea in care se aflau a lua foc,
transformandu-se intr-o capcana mortala.
Se spune ca panza pe care o teseau era de culoare violet, culoare care a
devenit simbolul miscarii feministe. Acest fapt a dus la sensibilizarea si unirea
femeilor care, desi aflate in tari diferite, revendicau aceleasi drepturi. An
dupa an, femeile din toata lumea, ies in strada in aceeasi zi pentru a continua
sa revendice conditii noi, mai bune, pentru crearea unei societati mai drepte si
egalitare.
uite ceva... stiam ceva de anul 1911, dar nu stiam exact wink)

#95 2010-03-06 22:45:49

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

Nu stiu daca te ajuta cu ceva,nu stiu nici macar daca tot ce scrie aici e adevarat,dar chiar azi am gasit asta pe un forum:
Ziua mamei se sarbatorea inca de pe vremea zeilor din Olimp cand exista un festival dedicat mamei tuturor zeilor si zeitelor pe nume Rhea in Grecia Antica. In 1910, la Copenhaga apare pentru prima data ideea zilei femeii cand se sarbatorea miscarea femeilor pentru egalitate in drepturi si egalitate de sanse. 7 ani mai tarziu se naste si ziua de 8 Martie cu prilejul grevei muncitoarelor din Sankt Petersburg. Ziua femeii a fost recunoscuta ca sarbatoare internationala in 1977, devenind o traditie in majoritatea tarilor din Europa si in SUA, fiecare sarbatorind-o asa cum o simte. Ziua de 8 Martie este pe plan international Ziua Femeilor Militante, a celor datorita carora noi, femeile, avem drept de vot, dreptul la proprietate, dreptul la educatie, la divort, la asistenta medicala, la contraceptie. Dreptul de a alege si de a spune Nu! Una dintre aceste tari este Anglia, unde pe 8 Martie au loc marsuri si intruniri in memoria acestor Femei.
Ziua femeii si a mamelor in Romania

In Romania in ziua de 8 Martie se sarbatoreste Femeia, bucuria vietii noastre si motivatia de a trai. Pana in decembrie '89 se vorbea de ziua mamei, prilej cu care se organizau spectacole dedicate mamelor. Dupa Revolutia din 1989 notiunea de ziua mamei este inlocuita cu ziua femeii.

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.